کانکس کارگاهی
کانکس ها سازه هایی هستند که برای اسکان موقت یا طولانی مدت از آن ها استفاده می شود.
انواع کانکس ها کاربرد های متفاوتی دارند که در این مطلب میخواهیم بدانیم کانکس کارگاهی چیست و از کجا میتوان این کانکس را تهیه کرد؟ همچنین انواع این کانکس را نیز مورد بررسی قرار میدهیم.
مزیت های استفاده از کانکس کارگاهی
کانکس کارگاهی سازه ای ارزشمند و پر طرفدار است که در پروژه های عمرانی و ساختمانی مورد استفاده قرار میگیرد. به دلایل زیادی از این کانکس استفاده میشود که آن ها را با هم مرور میکنیم:
در پروژه های ساخت و سازی که دور از شهر و محل زندگی کارکنان پروژه هستند به طور مثال پروژه ساخت سد و راه سازی، کارکنان تا اتمام پروژه نمی توانند به خانه خود بازگردند و باید در جایی نزدیک به محل پروژه اسکان داده شوند و کانکس کارگاهی بهترین گزینه برای حل این مشکل است.
زیرا امکانات لازم برای اسکان کارکنان و کارگران را فراهم میکند همچنین مصالح مورد نیاز را نیز میتوان در این کانکس ها قرار داد تا از به سرقت رفتن آن ها جلوگیری شود و در برابر آسیب های محیطی در امام بمانند.
این کانکس میتواند به عنوان دفتر مهندسی، اتاق ناظر پروژه، محلی برای استراحت و اسکان کارکنان نیز کاربرد داشته باشد.
با وجود این کانکس ها دیگر نیازی به صرف هزینه های زیاد برای ساخت اقامت گاه پرسنل و کارکنان نیست و میتوان در کمترین زمان ممکن محل اقامت مناسب تهیه کرد. همچنین هزینه ی خرید این کانکس از ساخت و ساز با مصالح ساختمانی کمتر است.
علاوه بر همه ی این ها بعد از اتمام پروژها این کانکس ها را میتوان به محل دیگر منتقل کرد، این ویژگی برای بناهای ساختمانی ممکن نیست زیرا تنها راه از بین بردن آن ها تخریب است و نمیتوان آن ها را جابجا کرد.
ممکن است در طول پروژه چندین بار مجبور به جابجایی سازه های اسکان موقت شویم و بناهای ساخته شده با مصالح ساختمانی این امکان را فراهم نمی کنند.
جلوگیری از اتلاف انرژی با این مدل از کانکس به خوبی انجام می شود زیرا دیواره های کانکس به خوبی عایق بندی شده اند.
سازه هایی که با مصالح ساختمانی بنا شده اند از زیبایی و استحکام کافی برخوردا نیستند زیرا در کمترین زمان ممکن و با عجله ساخته میشوند اما این کانکس به خاطر زیبایی و کارایی که دارد در خور کارکنان، میهمانان، مهندسین و ناظران پروژه است.
این مدل از کانکس ها را از متریال با کیفیت و سبک می سازند به همین دلیل است که در برابر زلزله مقاومت می کنند.
پس کانکس کارگاهی با توجه به مزیت های گفته شده در کم کردن هزینه ها بسیار موثر عمل میکند.
بیشتر بخوانیم : کانکس ساندویچ پانل
انواع کانکس های کارگاهی
اگر بخواهیم کانکس هایی که در دسته کارگاهی قرار میگیرند بر شماریم باید کانکس سرویس بهداشتی و کانکس نگهبانی را نیز در همین دسته قرار دهیم. کانکس کارگاهی چندین نوع دارد:
کانکس سبک: از این نوع کانکس برای اسکان موقت و محل استراحت کارکنان و مهندسین پروژه یا دفتر پروژه های کوتاه مدت استفاده میشود. ابعاد این کانکس ها نیز نسبتا کوچک است.
کانکس سنگین: این نوع کانکس مناسب پیمانکاران پر کار و فعال است که بعد از اتمام یک پروژه به سرعت پروژه ی دیگری را شروع میکنند. استفاده از آهن آلات سنگین در ساخت این نوع کانکس ها باعث بالاتر رفتن مقاومت و امنیت آن ها شده است.
در پروژه های عمرانی طولانی مدت از کانکس های کارگاهی سنگین استفاده میشود. کافی است یک بار یکی از این کانکس ها را خریداری کنید و تا سال های زیادی از آن استفاده کنید.
اگر چه ظاهر این کانکس ها ساده است اما مهم ترین فاکتوری که در ساخت این کانکس ها رعایت میشود مقاومت و استحکام بالا است.
کانکس ساندویچ پنل: این سازه ساندویچ پنل است و استفاده از این نوع کانکس در مناطق با آب و هوای خیلی گرم یا خیلی سرد کاربردی است زیرا عایق های پلی یورتان که در بدنه ی این کانکس ها تزریق شده کمترین تبادل دمایی با محیط را دارد و هوای سرد یا گرم وارد کانکس نمی شود.
کانکس کارگاهی دست دوم
میتوان برای برگرداندن بخشی از هزینه ی ساخت و ساز، کانکس های کارگاهی را بعد از پایان یافتن پروژه به عنوان کانکس دست دوم به فروش رساند.
قیمت کانکس کارگاهی دست دوم حداقل 30 تا 40 درصد کمتر از کانکس نو است که برای کسانی که می خواهند بدون پرداخت هزینه ی زیاد صاحب کانکس شوند مناسب است.
قیمت این نوع کانکس ها بر اساس میزان سلامت و کارایی و مدتی که از کانکس استفاده شده تعیین میشود. البته بهتر است ارزش گذاری کانکس را کارشناس فنی انجام دهد.
بیشتر بخوانیم: کانکس پیش ساخته
کانکس چرخ دار
این کانکس با سوار شدن بر روی یک شاسی چرخدار قابلیت جابجایی به مکان های مختلف را دارد و توسط یک خودرو معمولی با استفاده از یک یا دو محور از مکانی به مکان دیگر منتقل می شوند.
در پروژه های عمرانی متعدد کوتاه مدت و بلند مدت بسیار مهم است که محل اسکان را بتوان جابجا کرد. این کانکس ها به کمک یک مالبند به خودرو متصل میشوند و میتوانند حرکت کنند.
از قابلیت های جالب کانکس چرخدار خاصیت فرمان پذیری برای گردش خودرو در سر پیچ جاده هاست. محور جلویی این کانکس با چرخیدن ماشین حمل کننده در پیچ ها میچرخد.
برای خرید این نوع از کانکس میتوانید به شرکت های تولید کننده این نوع محصولات مراجعه کنید و با انتخاب مناسب ترین کانکس طبق نیاز میتوانید برای سال های سال از این سازه استفاده کنید.
امروزه کانکس ها در کشورمان با کیفیت قابل قبول و طبق استاندارد ساخته میشوند. کانکس های کارگاهی در ابعاد و کاربری های متفاوت توسط شرکت های تولید کننده ساخته میشوند.
خرید محصولات ایرانی باعث صرفه جویی در هزینه ها و همچنین اشتغال زایی برای جوانان و عدم وابستگی به محصولات خارجی میشود.
یکی از شرکت های تولید کننده ی انواع کانکس شرکت کانکس دات آی آر (conexe.ir) است. محصولات تولید شده توسط این شرکت شامل: کانکس کارگاهی، کانکس فروشگاهی، ویلایی، اداری، کانکس مسکونی، سرویس بهداشتی و حمام، کانکس پیش ساخته، کانکس سفارشی و انواع کانتینر های 20 فوت و 40 فوت و …
کانکس کارگاهی چیست؟
کانکس کارگاهی سازه ای ارزشمند و پر طرفدار است که در پروژه های عمرانی و ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد.
کانکس کارگاهی چه مدل هایی دارد؟
کانکس کارگاهی دارای مدل های مختلفی است که میتوان به کانکس کارگاهی سبک و کانکس کارگاهی سنگین و… اشاره کرد.
کانکس کارگاهی چرخ دار چه ویژگی دارد؟
این کانکس با سوار شدن بر روی یک شاسی چرخدار قابلیت جابجایی به مکان های مختلف را دارد و توسط یک خودرو معمولی با استفاده از یک یا دو محور از مکانی به مکان دیگر منتقل می شوند.
کانکس کارگاهی چه مزیتی دارد؟
از مزیت کانکس کارگاهی می توان به جلوگیری از اتلاف انرژی اشاره کرد.